Telèfon: 649164099
E-Mail: info@mentarural.com
La nostra casa rural està ubicada a l’antiga Masia Can Morros del segle XVII, té molt d’encant i forma part d’un conjunt medieval envoltat de terres de conreu. Allunyada de carreteres principals, a la casa s’hi respira tranquil·litat.
Tenim capacitat fins a 16 en lloguer íntegre. La casa consta de 6 habitacions i 5 banys (a cada bany hi trobeu xampú, gel i assecador), cuina totalment equipada i menjador, sales d’estar i un jardí ballat, els mesos d’estiu hi ha una petita piscina ideal pels nens. I el nostre allotjament és Petfriendly!
Tenim un munt d’activitats perquè la vostra estada sigui enriquidora: ioga, tallers d’olis essencials, sessions de mindfulness, sessions de coaching, massatges… Així com activitats d’aventura: excursions amb bicicletes elèctriques i buggies. A prop també tenim cellers i observatoris.
Castell de Boixadors – El terme de Boixadors està documentat des de l’any 1015, i els seus senyors, els Boixadors, ho són des del 1100. A partir del segle XIV es van constituir en barons d’un terme que comprenia també els castells de la Llavinera i de la Fortesa. El 1425 passà, per matrimoni, als Foixà. La nissaga Foixà-Boixadors en va mantenir el domini fins el segle XIX.
Es conserven diverses dependències i muralles centrades per una airosa torre de planta circular, del segle XI, un casal senyorial d’època gòtica i l’església romànica de Sant Pere. La torre consta de tres pisos, els dos superiors coberts amb falses cúpules de pedra, i s’hi accedeix per dues portes obertes al primer i segon pis, aquesta darrera segurament d’època posterior. També hi ha una finestra espitllerada. El casal senyorial té una gran sala amb arcs ogivals i un portal adovellat. El conjunt va ser restaurat els anys 1971-73 i actualment s’hi estan efectuant de nou obres d’excavació i restauració.
Sant Pere Sallavinera disposa d’una agenda variada d’activitats com:
• Visites guiades al Castell de Boixadors: Cada primer diumenge de mes, d’11h a 14h
AQUÍ TROBARÀS LES GUIES PER PODER DESCUBRIR L’ALTA ANOIA